Ochrana osobních údajů
ADRA Česká republika

JSME TU S VÁMI PRO DRUHÉ

Array ( [0] => stdClass Object ( [id_category] => 48 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 1 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => Nadace ADRA [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => 1 [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => nadace-adra [urlfull] => nadace-adra [password] => [poradi] => 7 [hloubka] => 1 [left_node] => 1224 [right_node] => 1323 [id_menu_vertical] => ) [1] => stdClass Object ( [id_category] => 85 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 48 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => O nadaci [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => o-nadaci [urlfull] => nadace-adra/o-nadaci [password] => [poradi] => 2 [hloubka] => 2 [left_node] => 1227 [right_node] => 1252 [id_menu_vertical] => ) [2] => stdClass Object ( [id_category] => 1422 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 85 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => Ochrana osobních údajů [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => ochrana-osobnich-udaju [urlfull] => nadace-adra/o-nadaci/ochrana-osobnich-udaju [password] => [poradi] => 19 [hloubka] => 3 [left_node] => 1242 [right_node] => 1251 [id_menu_vertical] => ) )
Nadace ADRA
Main banner

ADRA > Nadace ADRA > O nadaci > Ochrana osobních údajů

 

Veřejná sbírka

,,Pomáhat může každý"

57333375/0300

 

Darovat online

 

 

Podpora projektů

 8800088/0300

 

 

Partneři

Ochrana osobních údajů

Podstatou nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice č. 95/46/ES (General Data Protection Regulation; dále jen GDPR) je hájit práva občanů EU proti neoprávněnému zacházení s jejich daty. S účinností od 25. května 2018 se tak GDPR týká v českém právním prostředí všech firem, institucí, jednotlivců i online služeb, které pracují s údaji uživatelů (místo zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů).

Nadace ADRA jako právnická osoba (IČ 45251118; sídlem Markova 600/6, 158 00 Praha 5) v rámci své činnosti zpracovává osobní údaje různých subjektů (žadatelů o pomoc, dárců a sponzorů, účastníků vzdělávacích akcí, zaměstnanců apod.) a určuje způsob a účel jejich zpracování. Ve smyslu čl. 4 bod 7 GDPR se tak stala správcem osobních údajů (dále jen Správce), přijala dvě vnitřní směrnice ("Prohlášení o nakládání s osobními údaji" a "Záznamy správce o činnnostech  zpracování osobních údajů") a další opatření - níže uvedené čtyři body o GDPR.

Pověřencem pro ochranu osobních údajů (dále jen Pověřenec) jmenoval Správce Mgr. Roberta Novotného (IČ 06235921; sídlem Jeseniova 1151/55, 130 00 Praha 3), který  je povinen vykonávat své úkoly podle čl. 38 a 39 GDPR.

V případě jakýchkoliv dotazů z oblasti ochrany osobních údajů v Nadaci ADRA nás, prosím, kontaktujte na adrese: poverenec@adra.cz  nebo nadace@adra.cz.