GDPR – dárci a sponzoři
ADRA Česká republika

JSME TU S VÁMI PRO DRUHÉ

Array ( [0] => stdClass Object ( [id_category] => 48 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 1 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => Nadace ADRA [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => 1 [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => nadace-adra [urlfull] => nadace-adra [password] => [poradi] => 7 [hloubka] => 1 [left_node] => 1224 [right_node] => 1323 [id_menu_vertical] => ) [1] => stdClass Object ( [id_category] => 85 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 48 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => O nadaci [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => o-nadaci [urlfull] => nadace-adra/o-nadaci [password] => [poradi] => 2 [hloubka] => 2 [left_node] => 1227 [right_node] => 1252 [id_menu_vertical] => ) [2] => stdClass Object ( [id_category] => 1422 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 85 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => Ochrana osobních údajů [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => ochrana-osobnich-udaju [urlfull] => nadace-adra/o-nadaci/ochrana-osobnich-udaju [password] => [poradi] => 19 [hloubka] => 3 [left_node] => 1242 [right_node] => 1251 [id_menu_vertical] => ) [3] => stdClass Object ( [id_category] => 1491 [id_type] => 0 [id_alias_category] => [id_podstromu] => [id_parent_category] => 1422 [id_document] => [id_root_node] => 1 [id_modul] => [id_user] => 3 [id_layout] => [title] => GDPR – dárci a sponzoři [is_container] => [is_prefered] => [is_hide_column] => [is_perex] => [is_private] => [is_deleted] => [address] => [url] => gdpr--darci-a-sponzori [urlfull] => nadace-adra/o-nadaci/ochrana-osobnich-udaju/gdpr--darci-a-sponzori [password] => [poradi] => 3 [hloubka] => 4 [left_node] => 1247 [right_node] => 1248 [id_menu_vertical] => ) )
Nadace ADRA
Main banner

ADRA > Nadace ADRA > O nadaci > Ochrana osobních údajů > GDPR – dárci a sponzoři

 

Veřejná sbírka

,,Pomáhat může každý"

57333375/0300

 

Darovat online

 

 

Podpora projektů

 8800088/0300

 

 

Partneři

GDPR – dárci a sponzoři

O dárcích a sponzorech evidujeme zejména tyto osobní údaje: jméno a příjmení, kontaktní údaje (e-mailová adresa a telefon), adresa a číslo účtu.

Vámi svěřené osobní údaje používáme pro evidenci darů nebo evidenci v případech, kdy nám dar někdo přislíbí. S pomocí těchto údajů také zpracováváme souhrnné statistiky, které nám pomáhají pro další práci i komunikaci. Díky svěřeným údajům Vás můžeme pravidelně informovat o tom, jak jsou získané dary využívány. Umožňují nám také Vám poděkovat za Vaši přízeň a požádat Vás o další případnou spolupráci. Vaše údaje v žádném případě neprodáváme ani nepředáváme dalším stranám kromě smluvních partnerů (Zpracovatel), kteří nám komunikaci umožňují.

Všechny výše uvedené činnosti provádíme na základě:

1. nezbytnosti pro splnění smlouvy (pokud byla uzavřena),

2. nezbytnosti pro splnění právní povinnosti, která se na nás vztahuje,

3. Vašeho souhlasu s ohledem na to, že údaje byly Vámi sděleny dobrovolně v souvislosti s dárcovstvím a naší činností.  Pokud zjistíme, že s námi nadále nejste již v kontaktu, Vaše údaje do 3 let od posledního kontaktu z databáze vyřadíme a dále pouze v účetním systému evidujeme údaje o darech, což nám ukládá Zákon o účetnictví (§ 31 zákona č. 563/1991 Sb.).

Vaše práva:

1. Jste oprávněn/a souhlas ke zpracování osobních údajů kdykoli odvolat, a to e-mailem na: poverenec@adra.cz.

2. Jste oprávněn/a požadovat smazání osobních údajů sdělených Správci.

3. Pokud se domníváte, že Správce nebo Zpracovatel Vaše osobní údaje zpracovává v rozporu s ochranou Vašeho osobního života nebo v rozporu se zákonem, máte právo jej požádat o vysvětlení a/nebo vyzvat jej k odstranění protiprávního stavu, tzn. k blokování, opravě, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Se svými podněty se může obrátit i přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.